Oldal betöltése ...


TOP-3.2.1-es projekt
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Óvoda
NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA
2471 BARACSKA, KOSSUTH U. 32.
TEL.: 22/454-008
 
óvoda épülete
 
 
Óvodánk a Váli völgyben a 7-es fõút, mentén, a Velencei-tó közelében, 2700 fõs községben található. Önkormányzat által fenntartott, részben, önállóan gazdálkodó 4 csoportos óvoda.1950-ben alapították, de jelenlegi formáját 2002-ben kapta.

 

 

 


óvoda udvar

Az óvodába érkezõ gyermekekben tükrözõdik a község lakosságának sokszínû rétegzõdése. Budapest közelsége megváltoztatta az itt élõ emberek életét. Sajnos múlóban van minden kézmûvesség, hagyomány. A megváltozott életkörülmények befolyásolják a gyermekek fejlõdését. Pl: a természettõl való elszakadás, technikai fejlõdés, család szerkezetének megváltozása, élményforrások csökkenése, megélhetési problémák, munkanélküliség, stb.
Ezek ismeretében egy élmény gazdag óvodát igyekszünk kialakítani, ahol a gyermekeket körülvevõ személyi és tárgyi környezet szerepe meghatározó.

óvoda udvara 2

A gyermek fejlõdõ személyiségét, egyénenként változó, testi, lelki szükségleteit figyelembe véve, a szülõk nevelõ partnerként való bevonásával, a boldog gyermekkor optimális feltételeit szeretnénk megteremteni.Maximálisan törekszünk az érzelmi biztonságot adó kapcsolatok, az egészséges életmód, az alapvetõ szokásrendszer megalapozására.


Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen