Oldal betöltése ...


Veszélyhelyzeti polgármesteri döntések
TOP-2.1.3-16-FE1-2021-00007
TOP-3.2.1-es projekt
Önkormányzati Hivatali Portál
Magyar Falu Program
Fotók
Faluház facebook
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Sport
 
(Felújított sportöltöző)
 

Megújult a sportöltöző

A Kossuth utca 73. szám alatti sportpályához tartozóöltöző felújításáraa Baracskai Sport Egyesület nyújtott be pályázatot, amely eredményes lett. A pályázatírási és tervezési költségeket Baracska Község Önkormányzata vállalta. A falumegújításra és fejlesztésre igénybe vehető támogatásból a LEADER Helyi Akciócsoport közreműködésévela MVH. Vidékfejlesztési Támogatások Igazgatóságaa pályázat alapján 10 millió forintot ítélt meg a sportöltöző felújítására. A felújítás 2013. őszén kezdődött. Az elnyert támogatás előfinanszírozásához az Önkormányzatbiztosította a 10 millió Ft. összegű támogatás megelőlegezését, mely az éves költségvetésből a munkafolyamatoknak megfelelő ütemezés alapján került folyósításra. Az előlegen felül a felújítás befejezéséhez az önkormányzat 3.810.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást is nyújtott a Baracskai Sport Egyesületnek.

A sportegyesület vezetőin kívül- önkéntes munkavégzéssel- számos helyi személy is segítette a felújítást.  Megújult a tető, a vizesblokk, gázfűtéssel lett ellátva az épület és tágas öltözők kerültek kialakításra. Megtörtént az öltöző körüli tereprendezés is.

A felújított sportöltöző átadására 2014. március 29-én ünnepélyes keretek között került sor.

Az iskolaépületek és a Váli-víz közötti szabadidőparkban lévő műfüves pályamegépítésére az OLLÉ program kínálta lehetőséget ragadta meg Baracska Község Önkormányzata. A műfüves pálya ünnepélyes átadása 2009. október 17-én történt meg. Az ifjú labdarúgók rögtön birtokba is vették a pályát, és azótais igénybe vehető.

A Kozma Ferenc Általános Iskola testnevelési óráin a tanulók térítésmentesen használják a műfüves pályát.

Magánszemélyek, csoportok, egyesületek sportolási célra bérbe vehetik a műfüves pályát. A bérleti igényeket a 06-70-250-2543-as telefonszámon lehet jelezni.

A bérleti díj óránként 4.000,- Ft. Az esti órákban történő megvilágítás igénybevétele óránként 1.000,- Ft. A bérleti díjat a Baracskai Polgármesteri Hivatal házipénztárába kell befizetni.

A szabadidőparkban egy természetes tó is található, melybenkicsik és nagyok egyaránt szívesen horgásznak.

A nagy területű parkdús lombozatú fái alatt kellemes séták tehetők.

 

 


Copyright © 2011 Baracska Község Önkormányzata
Honlappal kapcsolatos észrevételeiket várjuk az info@baracska.hu címen